Welkom !

 

 Welkom beste reiziger! 

Voor het jaar 2015 zijn we wederom op zoek gegaan naar een aantal nieuwe bestemmingen die u met ons kunt ontdekken. Zo bieden wij komend jaar geheel nieuwe reizen aan naar Lermoos, de Spessart, Côte d’Azur, Montenegro en Friesland. Zo kunt u dit jaar ook even weg in eigen land! 

In onze nieuwe, kleurrijke brochure treft u uiteraard ook de toppers van de voorgaande jaren aan. Deze zeer geslaagde reizen worden door onze eerdere gasten regelmatig aan hun vrienden en familie aangeraden en zijn dan ook absoluut het overwegen waard. 

Onze reizen staan sinds jaar en dag garant voor genieten en optimale ontspanning. Het ontdekken van de vele mooie gebieden en landen in Europa, oude culturen, mooie steden en historische gebouwen bewonderen, contacten leggen met mensen in andere landen, kennis maken met hun cultuur en folklore, en natuurlijk: tot rust komen! Onze reizen hebben het allemaal. 

Het Zuiden is van oudsher dé touroperator die zich toelegt op vakantiereizen met een hoge toegevoegde waarde. Het Zuiden staat garant voor kwaliteit. Dat ziet u niet alleen terug in onze comfortabele touringcars, maar ook in de keuze voor de hotels waarin en cruiseschepen waarop u gedurende de reis van uw keuze verblijft. Kwaliteit geldt zeker ook voor onze ervaren en bewkame chauffeurs, reisleiders en stadsgidsen die u tijdens uw reis vervoeren en begeleiden. 

U kiest voor Het Zuiden wanneer u de zekerheid zoekt van een tot in de puntjes verzorgde vakantie. Wanneer u zich heerlijk wilt laten verwennen en tot rust wilt komen in perfecte hotels. En wanneer u wilt genieten van heerlijke gerechten in een prachtige omgeving. Het Zuiden staat garant voor goede service, kwaliteit en comfort! Het is immers úw vakantie. En die moet in onze ogen optimaal verzorgd zijn! U kunt vertrouwen op Het Zuiden. 

Gedurende 2015 organiseren wij regelmatig extra reizen en specials. Kijk daarom ook regelmatig op onze website, meld u aan op Facebooksite of breng een bezoek aan uw reisbureau. Zo blijft u op de hoogte van ons zeer diverse aanbod. 

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe! 

Ton Spauwen directie 

Romain Spauwen directie 

en ons team van gedreven Het Zuiden medewerkers!

 

 

Paspoort of Eur. Identiteiskaart Voor alle in dit programma vermelde reizen dient men in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Voor EU landen volstaat ook een geldige Europese identiteitskaart.
Airconditioning/niet roken De touringcars zijn voorzien van airconditioning voor een constante aangename temperatuur en lucht-verversing. Roken is in de touringcar niet toegestaan.
Entreegelden

Voor alle in dit programma vermelde reizen geldt dat entrees voor bezienswaardigheden, boottochten, treinreizen e.d. niet in de reissom zijn inbegrepen.

Hotels De geselecteerde hotels zijn van de betere klasse. De verschillende categorieën, luxe, eerste- en middenklasse, die overeenkomen met het comfort, zijn beschreven bij de desbetreffende reis.
Minimum deelnemers Bij onze reizen geldt het vereiste van een minimum aantal van 20 deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Mocht het minimum aantal deelnemers niet zijn gehaald, ontvangt men bericht. Reisduur t/m 6 dagen, uiterlijk 8 dagen voor vertrek bericht, reisduur van 7 tot 10 dagen uiterlijk 14 dagen voor vertrek bericht en reisduur vanaf 10 dagen uiterlijk 21 dagen voor vertrek bericht.
Verzekeringen Het is een deelnemersplicht een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van onvoorziene ernstige persoonlijke omstandigheden heeft de verzekerde dan recht op noodzakelijke hulp. Het Zuiden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of omstandigheden waarvoor aanspraak op hulp of vergoeding bestaat uit hoofde van een reisverzekering.