Welkom !

Welkom !

In 2014 organiseren vieren wij het heuglijke feit dat wij al 50 jaar mooie reizen per touringcar verzorgen. Reis ook in dit jubileumsjaar met ons mee naar de vele indrukwekkende bestemmingen in Europa én daarbuiten.

Voor het jaar 2014 zijn we wederom op zoek gegaan naar een aantal nieuwe bestemmingen, die u met ons kunt ontdekken. Nieuw zijn o.a. rondreizen door Spanje en Roemenië, excursiereizen naar Slovenië, Canterbury en Emilia Romagna, maar ook vele andere nieuwe bestemmingen die een bezoek meer dan waard zijn.

In onze nieuwe, kleurrijke brochure zult u uiteraard ook de toppers van de voorgaande jaren aantreffen. De zeer geslaagde reizen die onze eerdere gasten regelmatig aan hun vrienden en familie aanraden.

Onze reizen staan sinds jaar en dag garant voor genieten en optimale ontspanning. Genieten van de vele mooie gebieden en landen in Europa. Het bewonderen van oude culturen, mooie steden en historische gebouwen. Contacten leggen met mensen in andere landen. Kennis maken met hun cultuur en folklore. En natuurlijk, tot rust komen.

Het Zuiden is van oudsher dé touroperator die zich toelegt op vakantiereizen met een hoge toegevoegde waarde. Het Zuiden staat garant voor kwaliteit! Dat geldt niet alleen voor onze comfortabele touringcars, maar ook voor de hotels waarin en cruiseschepen waarop u gedurende de reis van uw keuze verblijft. Kwaliteit geldt zeker ook voor de begeleiding door onze ervaren chauffeurs, reisleiders en stadsgidsen.

 

U gaat op reis met een bekwame chauffeur/reisleider. Op Het Zuiden kunt u vertrouwen. Het is immers úw vakantie! En die moet in onze ogen optimaal verzorgd zijn.

 

U kiest voor Het Zuiden wanneer u de zekerheid zoekt van een tot in de puntjes verzorgde vakantie. Wanneer u zich heerlijk wilt laten verwennen en tot rust wilt komen in perfecte hotels. En wanneer u wilt genieten van heerlijke gerechten in een prachtige omgeving. Het Zuiden staat garant voor goede service, kwaliteit en comfort!

 

Gedurende 2014 organiseren wij ook regelmatig extra reizen en specials. Kijk daarom ook regelmatig op onze website, meld u aan op facebook site of breng een bezoek aan uw reisbureau. Zo blijft u op de hoogte van ons zeer diverse aanbod.

 

Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie!

 

Directie en medewerkers van ‘Het Zuiden’.

 

 

 

Paspoort of Eur. Identiteiskaart Voor alle in dit programma vermelde reizen dient men in het bezit te zijn van een geldig paspoort. Voor EU landen volstaat ook een geldige Europese identiteitskaart.
Airconditioning/niet roken De touringcars zijn voorzien van airconditioning voor een constante aangename temperatuur en lucht-verversing. Roken is in de touringcar niet toegestaan.
Entreegelden

Voor alle in dit programma vermelde reizen geldt dat entrees voor bezienswaardigheden, boottochten, treinreizen e.d. niet in de reissom zijn inbegrepen.

Hotels De geselecteerde hotels zijn van de betere klasse. De verschillende categorieën, luxe, eerste- en middenklasse, die overeenkomen met het comfort, zijn beschreven bij de desbetreffende reis.
Minimum deelnemers Bij onze reizen geldt het vereiste van een minimum aantal van 20 deelnemers, beneden welk aantal de reis niet kan worden uitgevoerd. Mocht het minimum aantal deelnemers niet zijn gehaald, ontvangt men bericht. Reisduur t/m 6 dagen, uiterlijk 8 dagen voor vertrek bericht, reisduur van 7 tot 10 dagen uiterlijk 14 dagen voor vertrek bericht en reisduur vanaf 10 dagen uiterlijk 21 dagen voor vertrek bericht.
Verzekeringen Het is een deelnemersplicht een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van onvoorziene ernstige persoonlijke omstandigheden heeft de verzekerde dan recht op noodzakelijke hulp. Het Zuiden kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of omstandigheden waarvoor aanspraak op hulp of vergoeding bestaat uit hoofde van een reisverzekering.